Gladpleisterwerk Vlierden
16151
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16151,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

Gladpleisterwerk Vlierden

Over dit project

Swinkels Stucwerken is een bedrijf gespecialiseerd in stucwerk voor binnen- en buitenmuren. Het bedrijf is bekend om haar hoogwaardige stucoplossingen en aandacht voor detail.

 

In Vlierden hebben wij onlangs een project uitgevoerd waarbij wij gladpleisterwerk hebben gebruikt. Gladpleisterwerk is een stijlvolle en moderne stuctechniek die perfect is voor de renovatie of nieuwbouw van een huis of gebouw. Het creëert een mooie, egale afwerking die zowel binnen als buiten een blikvanger is.

 

Naast gladpleisterwerk biedt Swinkels Stucwerken nog vele andere stuctechnieken aan, waaronder schuurwerk, spachtelputz, cire lijsten en betoncire. Schuurwerk is een rustieke stuctechniek die een unieke, onregelmatige textuur creëert, perfect voor de achtergrond van een buitenmuur. Spachtelputz is een perfecte techniek voor het creëren van een moderne look en is verkrijgbaar in vele kleuren en textuur. Cire lijsten en betoncire zijn perfecte toevoegingen voor het accentueren van bijvoorbeeld deuren en ramen.

Categorie
Buitenstucwerk, Spachtelputz, Stucwerk